Garuda

Garuda Metoden
 
Garuda har taget sit navn fra en indisk mytologisk hellig fugl, der kan ændre form efter dets funktion.
 
Øvelserne er en strøm af rotationer og bevægelse i tredimensionale flow, der udfordrer både din mentale og fysiske styrke under total koncentration. 

Øget kropsbevidsthed skaber fleksibilitet, god kropsholdning og et afslappet bevægelsesmønster.
 
Fascisk bindevæv, som overfører kraft mellem kroppens muskler, er et vigtigt fokus i øvelsen.
 
Garuda kombinerer strømmen og det åndelige element i yoga med fokus og kerner fra Pilates til en organisk øvelse, der skaber ro, agility og styrke.
 
Garuda er en udfordring, der giver dig øget fysisk vitalitet. Det er inspireret til en mere intelligent og intuitiv måde at udøve kroppen på.
 
Kombinere kernens styrke og fokus på pilates og dansens balletiske nåde er Garuda-metoden svaret på mange menneskers søgen efter en stærkere og mere fleksibel tonet krop.
 
Det har alle fordelene ved en robust kardiovaskulær træning, mens du strækker sindet såvel som kroppen. Garuda er en test af mental styrke samt fysisk krævende total koncentration under øvelserne.
 
Du lærer at styre din krop gennem præcise strækninger og handlinger, idet du lægger vægt på glatte bevægelser uden stress på leddene. 

Du afslutter hver session med en følelse af præstation, samt en dyb følelse af sindsro og velvære. Sæt dit sind tilbage i kontakt med din krop, og begynd at opleve, hvad Garuda kan gøre for dig.

https://www.thegaruda.net/about-garuda/